LASTMINUTE AANBIEDING B&B MALAGA, CASA AGRADABLE

LASTMINUTE AANBIEDING OF EEN SPECIAAL ARRANGEMENT

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

zaterdag 4 februari 2017

Een mooie impresse van de Mudéjar route.

De Mudéjar route is een autoroute door de Axarquía, beginnend in Arenas en dus een mooie invulling van weer een mooie dagtocht vanuit B&B Casa Agradable.

Klik op onderstaande link voor een mooie videoimpressie.

La Ruta Mudéjar de la Axarquía en el programa 'Al Sur' de Canal Sur Televisión



woensdag 1 februari 2017

De 10 top-tips van B&B Casa Agradable

Inmiddels is het voor iedereen wel duidelijk: het zonovergoten Andalusië in het zuiden van Spanje is "the place to be". De streek heeft werkelijk alles om zeker te zijn van een onvergetelijke vakantie. Zon, zee, cultuur, natuur en niet te vergeten een heerlijk klimaat zorgen er voor, dat er voor elk wat wils is, het gehele jaar door!

In de zomer (juli en augustus) is het heerlijk warm en zult u regelmatig verkoeling zoeken aan zwembad of strand. De meer actieve vakantieganger bezoekt onze streek in de lente of de herfst. De temperaturen variëren dan nog tussen de 20 en 28 graden. Warm genoeg om ook eens een duik in het zwembad te nemen, maar niet té warm, zodat niets je ervan weerhoudt om ook eens lekker op pad te gaan of letterlijk de "stoute" wandelschoenen eens aan te trekken. Hoewel het opzoeken van verkoeling in de winter niet nodig is, biedt de gemiddelde temperatuur van zo´n 16 graden toch volop mogelijkheden om al het moois van Andalusië te verkennen. En voor de wat koelere avonden in die periode van het jaar, hebben we ons voorraadje hout al klaar staan, dus steken we ´s-avonds gewoon lekker de kachel aan.


De mogelijkheden zijn echt eindeloos. Met onze 10 top-tips geven wij u graag alvast een kijkje in alle opties die u heeft, tijdens uw bezoek aan B&B Casa Agradable

10 TOP-TIPS

  1. Lekker shoppen in Málaga, een museum bezoeken of de stad op de fiets ontdekken. Het kan allemaal. Málaga is een bezoek meer dan waard; binnen 45 minuten staat u geparkeerd, midden in de stad. Wij hebben de routebeschrijving voor u klaarliggen of u maakt gebruik van onze GuestInfo app. De reisgids met stadwandeling én plattegrond van Beleef Málaga bestellen kan natuurlijk ook!!
  2. Terug naar het Moorse verleden in de Koningssteden Córdoba of Granada. Breng een bezoek aan deze prachtige Koningssteden. Córdoba met haar prachtige Mezquita en Granada uiteraard met het wereldberoemde Alhambra.
  3. Het witte bergdorpje Frigiliana en het bruisende kustplaatsje Nerja met haar beroemde grotten. Een mooie afwisselende dagtocht op slechts 35 autominuten.
  4. Een dagje relaxen aan het zwembad kan natuurlijk ook of bij een van de beachclubs aan het strand van Torre del Mar.
  5. El Lucero bedwingen of een dagtocht naar de top van de hoogste berg La Maroma. Hans neemt u heel graag mee op een van zijn wandeltochten. Voor wie toch liever iets minder uitdagend de voorkeur heeft. Wij hebben voor u verschillende wandeltochten klaarliggen. In de nabijgelegen Sierra de Tejeda, maar ook gewoon al direct vanuit de poort van onze B&B.
  6. Met de auto de streek verkennen. In de Axarquia zijn verschillende autoroutes langs witte bergdorpjes en door prachtige natuur uitgezet. De Múdejarroute begint in ons dorpje Arenas en is uit te breiden tot een hele mooie dagtocht. Wij adviseren u graag!!
  7. Bezoek El Torcal met haar prachtige rotsformaties en maak een korte of lange wandeling door dit bijzondere natuurpark. In het aanwezige bezoekerscentrum wordt u alles verteld over het ontstaan.
  8. El Camino del Rey was lange tijd verboden terrein, maar is sinds de renovatie één van de topattracties van héél Spanje. Voor een ieder met hoogtevrees wellicht een iets minder geschikte keuze, maar verder is deze wandeling voor iedereen goed te doen! Het levert gegarandeerd prachtige plaatjes op! Reserveer tijdig uw kaartjes!
  9. Het westen van Málaga met het alombekende Torremolinos en Marbella met haar mondaine havengebied Puerto Banús. Of liever toch een bezoek aan het idyllische Mijas Pueblo. Weer keuze genoeg voor een mooie dagtocht.
  10. Een prachtige autoroute voert u in zo´n 2 uur naar Ronda, met haar spectaculaire brug boven de kloof én de oudste arena van Spanje.

Reisgids Málaga met Stadswandeling én plattegrond

Mis niks van Málaga en laat je in je eigen tempo rondleiden
door de makers van BeleefMálaga.nl!

Reisgids Malaga, handig voor je stedentrip!

In de Beleef Málaga reisgids nemen we je mee langs de mooiste bezienswaardigheden, delen we onze eigen inside tips en ontdek je ook minder bekende stukjes van Málaga.

Málaga is echt een stad om op een ontspannen manier te beleven. Wat ons betreft begint het plezier van je stedentrip naar Málaga al thuis op de bank óf onderweg in het vliegtuig. De Beleef Málaga reisgids is samengesteld als een magazine/glossy. Met kleurrijk beeldmateriaal om alvast lekker in de stemming te komen. Je stedentrip begint zodra je deze reisgids voor de stad Málaga in handen hebt!

Digitale Beleef Málaga reisgids, handig!

Van dezelfde reisgids voor de stad Málaga is er ook een digitale versie voor gebruik op tablet, computer of smartphone. De digitale stadsgids (pdf) kun je daarnaast zelf afdrukken op A4 samen met een duidelijke stadskaart.
Speciaal voor de smartphone hebben we de reisgids zo aangepast dat deze goed leesbaar is en je makkelijk kunt navigeren. Ideaal, zo heb je altijd je stadsgids bij de hand en kun je zelfs zonder internet alle informatie opzoeken :-)

Reisgids voor de stad Málaga boordevol leuke tips!

Dit kun je ondermeer vinden in de stadsgids die exclusief via Beleef Málaga verkrijgbaar is:

  • ruim 70 punten met omschrijving
  • alle ‘Málaga must-sees’ die je niet mag missen
  • uitneembare Nederlandse stadskaart op (A3)
  • persoonlijke tips die je stedentrip nog leuker maken
  • praktische informatie: openbaar vervoer,vliegveld, parkeren en shoppen
  • 35 verrassende hotspots
  • mooie stadswandeling met alle punten op de plattegrond
  • extra wandelroute Gibralfaroberg
  • digitale stadsgids beschikbaar met extra smartphone versie!