LASTMINUTE AANBIEDING B&B MALAGA, CASA AGRADABLE

LASTMINUTE AANBIEDING OF EEN SPECIAAL ARRANGEMENT

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

vrijdag 5 november 2010

Bezoek ook eens: de botanische tuin La concepción in Málaga

De botanische tuin La Concepción werd in 1855 gemaakt door markiezen van Casa Loring en later uitgebreid door de Echevarría-Echevarrieta familie.

In het voorjaar van 1990 werd de tuin eigendom van de stad Málaga, waarna zij op 21 juni 1994 voor het publiek geopend werd.
In de tuin bevindt zich een prachtige verzameling van tropische en subtropische plantensoorten, afkomstig uit Europa, Amerika, Azië, Afrika en Oceanië. Vanwege de uitgestrektheid van La Concepción zijn er diverse routes uitgezet, waaruit de bezoek zelf afhankelijk van de beschikbare tijd een keuze kan maken.

De tuinen zelf bevinden zich niet direct in het centrum van Málaga maar zo’n 4 km. noordwaarts. Deze rit mag je er zeker niet van weerhouden om de prachtige tuinen te bezoeken. Bovendien zijn de tuinen vanaf de snelweg zeer gemakkelijk te bereiken, waardoor u de verkeersdrukte van de stad kunt vermijden.

Voor meer informatie en een indruk van de plantencollectie etc. bezoekt u het best de website van La Concepción: http://laconcepcion.malaga.eu/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten