LASTMINUTE AANBIEDING B&B MALAGA, CASA AGRADABLE

LASTMINUTE AANBIEDING OF EEN SPECIAAL ARRANGEMENT

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

woensdag 1 februari 2017

De 10 top-tips van B&B Casa Agradable

Inmiddels is het voor iedereen wel duidelijk: het zonovergoten Andalusië in het zuiden van Spanje is "the place to be". De streek heeft werkelijk alles om zeker te zijn van een onvergetelijke vakantie. Zon, zee, cultuur, natuur en niet te vergeten een heerlijk klimaat zorgen er voor, dat er voor elk wat wils is, het gehele jaar door!

In de zomer (juli en augustus) is het heerlijk warm en zult u regelmatig verkoeling zoeken aan zwembad of strand. De meer actieve vakantieganger bezoekt onze streek in de lente of de herfst. De temperaturen variëren dan nog tussen de 20 en 28 graden. Warm genoeg om ook eens een duik in het zwembad te nemen, maar niet té warm, zodat niets je ervan weerhoudt om ook eens lekker op pad te gaan of letterlijk de "stoute" wandelschoenen eens aan te trekken. Hoewel het opzoeken van verkoeling in de winter niet nodig is, biedt de gemiddelde temperatuur van zo´n 16 graden toch volop mogelijkheden om al het moois van Andalusië te verkennen. En voor de wat koelere avonden in die periode van het jaar, hebben we ons voorraadje hout al klaar staan, dus steken we ´s-avonds gewoon lekker de kachel aan.


De mogelijkheden zijn echt eindeloos. Met onze 10 top-tips geven wij u graag alvast een kijkje in alle opties die u heeft, tijdens uw bezoek aan B&B Casa Agradable

10 TOP-TIPS

  1. Lekker shoppen in Málaga, een museum bezoeken of de stad op de fiets ontdekken. Het kan allemaal. Málaga is een bezoek meer dan waard; binnen 45 minuten staat u geparkeerd, midden in de stad. Wij hebben de routebeschrijving voor u klaarliggen of u maakt gebruik van onze GuestInfo app. De reisgids met stadwandeling én plattegrond van Beleef Málaga bestellen kan natuurlijk ook!!
  2. Terug naar het Moorse verleden in de Koningssteden Córdoba of Granada. Breng een bezoek aan deze prachtige Koningssteden. Córdoba met haar prachtige Mezquita en Granada uiteraard met het wereldberoemde Alhambra.
  3. Het witte bergdorpje Frigiliana en het bruisende kustplaatsje Nerja met haar beroemde grotten. Een mooie afwisselende dagtocht op slechts 35 autominuten.
  4. Een dagje relaxen aan het zwembad kan natuurlijk ook of bij een van de beachclubs aan het strand van Torre del Mar.
  5. El Lucero bedwingen of een dagtocht naar de top van de hoogste berg La Maroma. Hans neemt u heel graag mee op een van zijn wandeltochten. Voor wie toch liever iets minder uitdagend de voorkeur heeft. Wij hebben voor u verschillende wandeltochten klaarliggen. In de nabijgelegen Sierra de Tejeda, maar ook gewoon al direct vanuit de poort van onze B&B.
  6. Met de auto de streek verkennen. In de Axarquia zijn verschillende autoroutes langs witte bergdorpjes en door prachtige natuur uitgezet. De Múdejarroute begint in ons dorpje Arenas en is uit te breiden tot een hele mooie dagtocht. Wij adviseren u graag!!
  7. Bezoek El Torcal met haar prachtige rotsformaties en maak een korte of lange wandeling door dit bijzondere natuurpark. In het aanwezige bezoekerscentrum wordt u alles verteld over het ontstaan.
  8. El Camino del Rey was lange tijd verboden terrein, maar is sinds de renovatie één van de topattracties van héél Spanje. Voor een ieder met hoogtevrees wellicht een iets minder geschikte keuze, maar verder is deze wandeling voor iedereen goed te doen! Het levert gegarandeerd prachtige plaatjes op! Reserveer tijdig uw kaartjes!
  9. Het westen van Málaga met het alombekende Torremolinos en Marbella met haar mondaine havengebied Puerto Banús. Of liever toch een bezoek aan het idyllische Mijas Pueblo. Weer keuze genoeg voor een mooie dagtocht.
  10. Een prachtige autoroute voert u in zo´n 2 uur naar Ronda, met haar spectaculaire brug boven de kloof én de oudste arena van Spanje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten