LASTMINUTE AANBIEDING B&B MALAGA, CASA AGRADABLE

LASTMINUTE AANBIEDING OF EEN SPECIAAL ARRANGEMENT

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

woensdag 11 februari 2015

Vierde Ruta de la Tapa Vélez-Málaga van start gegaan.

Dit jaar vindt voor de vierde achtereenvolgende keer de Ruta de la Tapa in Vélez-Málaga plaats. Van 6 februari tot en met 1 maart 2015 strijden verschillende restaurants en tapas bars om de gunst van de bezoeker. De bezoekers hebben ook dit keer weer ruim 3 weken de tijd om bij alle deelnemers het betreffende tapasgerecht te proeven.

Tussen 13.00 en 16.00 uur en van 20.00 uur tot 23.00 uur (of anders de afwijkende openingstijden van de betreffende deelnemers) biedt elke deelnemer een speciale tapascreatie aan. Tegen een prijs van Euro 2,00 ontvangt de bezoeker naast de tapas ook nog een biertje (desgewenst alcoholvrij).

Bij elke tapas ontvangt de bezoeker informatie over de ingrediënten en een stempel van deelname. Wanneer men voldoende stempels verzameld heeft, maakt de deelnemer kans op prijzen tussen de Euro 250,00 en Euro 500,00.

Voor een beschrijving van alle deelnemers en tapascreacties bezoek www.rutadelatapavelez.com of neem eens een kijkje op de facebookpagina: https://www.facebook.com/rutadelatapavelez?fref=ts

Geen opmerkingen:

Een reactie posten