LASTMINUTE AANBIEDING B&B MALAGA, CASA AGRADABLE

LASTMINUTE AANBIEDING OF EEN SPECIAAL ARRANGEMENT

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

maandag 6 februari 2012

B&B Spanje bij Nederlanders en Belgen

Wij hebben nu sinds 2008 onze B&B Casa Agradable in Arenas, Andalusië, Spanje. Een Bed & Breakfast in de buurt van Málaga en centraal gelegen om de authentieke streek de Axarquía goed te kunnen verkennen.

Toen wij hier kwamen waren er al behoorlijk wat bed & breakfast adressen, maar destijds was het merendeel van Engelse eigenaren. De laatste jaren zien wij echter een duidelijke trend en komen er steeds meer B&B's van Nederlandse of Belgische eigenaren. Een aantal hebben wij tijdens hun zoektocht zelfs hier als onze gasten mogen ontvangen.

Voor iedereen die de voorkeur geeft aan het logeren bij Nederlanders of Belgen in Spanje, wordt het dus steeds eenvoudiger om een mooie route langs verschillende B&B adressen in Andalusië uit te stippelen.

Bij Casa Agradable ontvangen wij u graag en adviseren u desgewenst ook graag over leuke vervolg logeeradressen bij andere Nederlanders of Belgen.

2 opmerkingen:

 1. Oh, I love it! It turned out beautifully! Thanks for the great info, too! Thank you so much for sharing at A Bouquet of Talent.

  bed and breakfast spanje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Dear,

  i Like Your Blog Very Much..I see Daily Your Blog ,is A Very Useful For me.

  Logeren bij Belgen in een exclusieve vakantievilla gelegen in het midden van Portugal. Rust midden in een prachtige natuurlijke omgeving met zicht op de hoogste bergketen van Portugal.

  Visit Now - http://www.portugalvilla.eu/

  BeantwoordenVerwijderen